

madhyamam

PROGRAMME SCHEDULE Calicut Educafe 2024

22nd & 23rd April, 2024 Calicut Trade Centre, Calicut.

Day 1 - April 22

9.30 AM		Stall opening Ceremony	Day 2 - April 23 10.00 AM - 10.45 AM (45 minutes)		
10.30 AM - 11.00 AM		Inauguration			Taste your Passion, Follow your Dreams session by Basim Plate
11.00 AM -11.30 AM (30 minutes)		An insight about competitive Examinations session by Rajeesh Therath			
			10.45 AM - 11.45 AM		Get#Future Ready to become
11.30 AM - 11.40 AM (10 minutes)		Road Map of Higher Education in India- Past, Present & Future. session by Dr. Abdul Khader MK, Dr. G Shreekumar Menon IRS	(1 hour)		#Job Ready-Immersive Story Telling session by Akhila R. Gomez
			11.45 AM - 12.15 PM (30 minutes)	:	NEP-2020 - Paradigm Shift in Higher Education
11.40 AM - 12.30 PM (50 minutes)		The Successful Teenage session by Sahla parveen			session by Prof. Imbichikoya EP
			12.15 PM – 02.00 PM INTERVAL		
12.30 PM – 02.30 PM INTERVAL			2.00 PM - 2.30 PM		Be a Social Being session by
02.30 PM – 03.30 PM (1 hour)	:	Toppers Talk Panel Discussion	(30 minutes)		BOCHE - Dr. Bobby Chemmannur
			02.30 PM - 03.15 PM (45 minutes)	•	Success Chat Panel Discussion
03.30 PM - 04.15 PM (45 minutes)		Understanding Emotions A psychological Chat Show session by Ameena Sithara Anagha M M Rukhiya Shamla			
			3.15 PM - 04.00 PM (45 minutes)	:	Value system in Education and Career session by Sulaiman Melpathur
04.15 PM - 04.30 PM (15 minutes)	:	Charting Your Career Journey: A New Perspective! session by Anil K Suresh	04.00 PM - 04.45 PM (45 minutes)		Charting Careers in Gig Economy Team CIGI session by Dr. Shareef Povval Luqman. KP
4.30 PM - 5.15 PM (45 minutes)		Future Stars -Be an Impact Maker session by Mahroof CM	4.45 PM - 5.30 PM (45 minutes)		Learning Tricks; Games and Magic Moments session by Raj Kalesh